Sharewire

De huisstijl van Sharewire was al tijden aan een facelift toe. Het vertelde werkelijk niets meer over het bedrijf wat er inmiddels achter stak: een full service bureau voor mobiele applicaties.

Modern, flexibel, dienstbaar, praktisch en resultaatgericht zijn een aantal steekwoorden die bij het huidige Sharewire horen. Met een eigen designafdeling, met de beste all-round developers uit alle windstreken, met een geoliede marketingafdeling. Al deze connotaties moesten terugkomen in het nieuwe Sharewire ‘smoel’.

Samen hebben de Sharewire designers (met een glansrol voor Astrid van Marion) de nieuwe stijl gerealiseerd: Zwart-wit, met alleen onze klanten in kleur afgebeeld. Met beeld uit blokken en pixels, want dat zijn onze bouwstenen. Met voor iedereen een visitekaartje in zijn moerstaal, want wat is schrift meer dan code?

En natuurlijk met een responsive website, die op alle soorten devices een trotse blik toont op wie wij zijn, wat wij doen en wat wij maken.

© Sharewire