Sunplugged

Sunplugged is het nieuwe merk jongerenreizen van TUI. Als je tussen de 18 en 26 bent, en met je vrienden op een georganiseerde vakantie wil naar Albufeira, Chersonissos of erger, dan is Sunplugged je vriend.

Als introductie-gimmick voor het nieuwe merk hebben we bij Sharewire een handlees-app bedacht: Madame Solange leest je hand (die moet je wel eerst even fotograferen), je vult nog wat irrelevante feitjes over jezelf en je vrienden in, en Solange vertelt je dan precies wat jij en je vrienden op jullie tripje kunnen verwachten. Alles natuurlijk met een vette knipoog.

Het basisidee achter Sunplugged is, dat je via Social Media een groeposaccount aanmaakt bij Sunplugged, waarna je met de hele groep een trip kunt zoeken en boeken. Na de voorspelling wijst de app je dan ook door naar de Sunplugged site, om zo’n account aan te maken.

In eerste instantie was het idee nog, om een actrice in te huren om model te staan voor Solange, zodat zij met een act langs de zomerfestivals zou kunnen gaan. De actrice/comedienne was zelfs al gecast. Helaas heeft TUI hier op het laatste moment vanaf gezien.

Fotografie van het uiteindelijke model is van Michel Mees.

© Sharewire