CZ Declareren

CZ Verzekeringen is één van de vier grote zorgverzekeraars in Nederland. Hun wortels als Limburgs ziekenfonds zijn nog steeds duidelijk merkbaar: ze staan voor een vriendelijke en persoonlijke benadering. In persoonlijk contact, op schrift en – natuurlijk – online. 

In aanvulling op de website biedt CZ een aantal digitale diensten aan via een native app, om zo een nog betere gebruikerservaring te kunnen garanderen. We zijn gestart met de Declaratie-app, waarmee cliënten op een ultra-simpele manier hun declaraties kunnen indienen. Je kunt gewoon een foto nemen, een paar vragen beantwoorden en klaar is kees!

Het interactie-concept is gebaseerd op CZ’s vriendelijke imago: de app is ontworpen als een lopend gesprekje, waardoor de gebruiker de juiste stappen neemt en de juiste vragen beantwoordt zonder daar zelf enige moeite voor te hoeven doen. De app is ontworpen voor zowel iOS als Android, en wordt ook gebruikt door dochtermerk PZP. In beide versies, op beide platforms, wordt de app zeer hoog gewaardeerd.