CZ Verzekeringen

Als patiënt heb je niet alleen zorg nodig, je hebt ook zo je persoonlijke voorkeuren en voorwaarden die afhangen van je persoonlijke situatie.

Is het ziekenhuis in de buurt wel goed aangeschreven voor de ingreep die je nodig hebt? Moet je lang wachten? Is er misschien een andere zorgverlener in de buurt die het beter of sneller kan? Wordt je ingreep daar ook vergoed? En kan je daar wel komen met het openbaar vervoer? 

Er zijn ontzettend veel manieren om een webmodule als deze aan te vliegen. Je wil dat de gebruiker zo min mogelijk hoeft te doen om hem zoveel mogelijk accurate aanbevelingen te laten krijgen. Je moet hem dus vragen naar parameters die beschikbaar en doorzoekbaar zijn – en de gebruiker zoveel mogelijk informatie laten geven zonder dat hij dat teveel moeite vindt.

Vier totaal verschillende voorstellen heb ik gemaakt, maar dit vind ik de beste: